Proiecte

Fundatia Aripi de Inger
Proiect Faith Flight

Dumnezeu este sursa noastra si El continua sa ne binecuvinteze prin oamenii Sai. Cu unsprezece ani in urma, Dumnezeu ne-a dat viziunea de a crea un mod prin care sa atingem viata tinerilor prin tabere de aviatie. De-a lungul anilor, Dumnezeu a transformat vietile multor tineri prin aceasta minunata organizatie.

O experienta care face diferenta

Taberele de zbor organizate de Fundatia Aripi de Inger le-a oferit multor tineri oportunitatea de a invata despre zbor, le-a dezvoltat spiritul de echipa prin diferite jocuri, a oferit o alternativa la modul de relaxare si bineinteles experimentarea acelui minunat sentiment de incantare o data cu primul zbor. Dar cea mai importanta experienta cu Aripi de Inger, este posibilitatea de a vedea relitatea din perspectiva lui Dumnezeu, tinerii fiind expusi la adevarurile Biblice.
In cuvintele lor::

"M-a ajutat foarte mult. In acea perioada cautam Adevarul lui Dumnezeu." (Claudia)
"A fost un prim pas spre Dumnezeu" (Florin)
"Am decis să Il urmez pe Dumnezeu si sa ma incred in El in orice situatie." (Ciprian)
"Am gasit raspuns la multe intrebari si mi-a deschis inima pentru Dumnezeu." (Peter)
"Am simtit ca s-a stabilit o relatie intre mine si Dumnezeu." (Vali)

O chestiune de credinta si actiune

De la intemeierea Fundatiei Aripi de Inger, am indraznit sa ne rugam si sa ne incredem in Dumnezeu ca El va binecuvanta aceasta lucrare. Am experimentat unsprezece ani de binecuvantari si avem incredere ca Dumnezeu va continua sa toarne peste noi resursele necesare la fel ca si in trecut. Pentru noi acest proiect este foarte provocator, nu avem resurse, dar avem un Dumnezeu nelimitat. De aceea am hotarat sa impartasim cu voi proiectul FAITH FLIGHT, un proiect care va aduce Fundatia Aripi de Inger la un nou nivel in lucrare.

Ce este proiectul FAITH FLIGHT? Pe scurt, inseamna achizitionarea unui spatiu care sa corespunda standardelor legale si cerintelor practice ale organizatiei - un loc in care sa putem 2 primi tineri care doresc sa experimenteze zborul si sa devina echipati spiritual pentru aventura vietii. In ordinea prioritatilor, am impartit proiectul FAITH FLIGHT in trei faze:

1. Achizitionarea terenului

Dupa ani de cautari, am gasit un teren care corespunde perfect, fizic si legal, standardelor impuse. El exista, nu este al nostru, dar credem ca poate fi al nostru. Costul estimativ al terenului se ridica la 79,000 EURO ($108,204.00). Avem nevoie si de rugaciunile voastre ca Dumnezeu sa dea biruinta in achizitionarea terenului!


2. Unda verde pentru proiectul FAITH FLIGHT

Pentru a putea zbura, avem nevoie sa obtinem tot felul de aprobari, obtinerea lor in Romania fiind o adevarata aventura. Obiectul acestei fundatii este unic in Romania si chiar in Europa de Est, de aceea rugati-va ca Dumnezeu sa dea unda verde si sa obtinem toate aprobarile de care avem nevoie.


3. Acoperis sigur pentru aparatele de zbor

Aparatele noastre modeste de zbor au nevoie de un "acoperis sigur", nu pentru ca sunt foarte scumpe, ci pentru ca noi le pretuim foarte mult. Estimam ca tipul de hangar de care vom avea nevoie va costa 35,000 EURO ($47,938), de aceea rugati-va si pentru aceasta nevoie!

Va cerem ajutorul in trei moduri:

1. Rugaciune - Rugaciunea este fundamentul oricarei lucrari. Rugati-va ca Dumnezeu sa ne dea intelepciune, calauzire, usi deschise la autoritati si pentru resursele materiale.

2. Financiar - Dupa cum puteti vedea, nevoile noastre sunt mari. Ati dori sa va rugati Domnului sa Ii cereti calauzire cu privire la o donatie? Poate ca Domnul va va pune pe inima o suma pe care sa o donati o data, sau poate va va pune pe inima o donatie lunara. Noi desfasuram acest proiect intre 1 Februarie - 30 Iunie.

3. Impartasiti aceasta lucrare si cu altii- Contactele noastre sunt limitate, de aceea va rugam daca doriti sa aratati acest proiect si altor membrii ai familiei, sau prietenilor care au pe inima lucrarea cu tinerii. Puteti afla mai multe despre Fundatia Aripi de Inger:

4. Povestea Aripilor de Inger

Web-page: http://www.aripideinger.com
Video presentation of Angel Wings: www.youtube.com/watch?v=mg6uPFkeE_g
E-mail: edmondnicola32@yahoo.com
Phone: +40 722 523 777


Rugaciunea noastra este ca Dumnezeu sa deschida zagazurile cerului, in ciuda recesiunii globale si sa binecuvinteze aceasta lucrare eficienta care are un impact puternic in viata spirituala a tinerilor din Romania. Suportul dumneavoastra este foarte apreciat. Va rugam, dati aripi acestui proiect!

Un om al credintei,

Edmond Nicola
Pastor/Presedintele Fundatiei Aripi de Inger